BEMÆRK AT: - Smørrebrød SKAL- forudbestilles, gerne flere dage i forvejen. Dette er af hensyn til vores leverandører som ikke køre hver dag, ej heller i weekender og på helligdage. Schmidt KAN være booket til anden side i weekenden, og derfor ikke smørre op ved for sen bestilling. Schmidt's arbejder KUN med 1. klasses råvarer. Eksempelvis er vores fiskefileter både friske og af den bedst mulige kvalitet. De er derfor også dyre i indkøb, hvorfor de ikke nødvendigvis er lige så store som frosne panerede fisk. De er heller ikke lige tykke hele året, da det er en fritlevende råvare med deraf følgende udsving i konsistens og fasthed. Bagte kartofler, løg og agurker m.m har de samme udsving året igennem, med deraf følgende forskel i smag og størrelse. På trods af dette, tilstræbes et ensartet produkt hver gang.

NB; Altid hjemmegjort agurkesalat, rødkål, rødbeder, asier, dressinger, æg, kartofler, remoulade, røræg, frikadeller, salater m.m.

Klik på smørrebrødssedlen for en lidt mere printvenlig version! gyldig fra d. 1/1 til d. 31/3 2024

Lidt om Schmidts smørrebrød! -Fra mandag til fredag har vi et lille udvalg af håndmadder a kr. 15,- Ønskes et større antal feks. 10 stk. eller mere bedes disse forudbestilles af hensyn til ventetid m.m. Hvis der ønskes specificeret pålæg kan der kun bestilles fra smørrebrødssedlen, men man kan godt vælge pålæg fra (feks. vil ikke have roastbeef eller kartoffelmad m.m.) En Håndmad til kr. 15,-er en mad med pålæg til kanten af brødet, let pyntet. Et stk. uspsf. Smørrebrød til kr. 25-er med salat og lidt mere pålæg pænt pyntet. Et stk. uspsf. Smørrebrød til kr. 33,-er med salat mere brød og rigeligt pålæg samt flot pyntet. Et stk. uspsf. smørrebrød til kr. 50,-er stort og ekstremt flot stykke smørrebrød. Diverse former for spegepølser og lign. vil ikke forekomme blandt uspsf. Smørrebrød, med mindre dette ønskes. NB; Rejer, røget laks, og tatar er ikke med i ovennævnte beskrivelse pga. råvareprisen.

Note: " Hvis der er uoverensstemmelse mellem menutekst og virkeligheden, er det virkeligheden der gælder";o))