JULEAFTEN
Er der stemning for andesteg med det hele! Holder vi åbent for forudbestilte Gl. dags juleand med alt tilbehør samt riz a 'lamande med kirsebærsauce, til afhentning fra kl. 14.00 og senest kl. 16.00. Tilkendegivelser skrives op og skal være afgivet og forudbetalt senest d. 13/12 2024 kl. 15.00
Minimum 1 couverter
-oOo-
Sprødstegt and og flæskesteg med honningristede kartofler samt hjemmelavet
rødkål, æbler og svesker samt flødesauce
Kr. 198,-
-oOo-
Riz a'lamande med kirsebærsauce
Kr. 68,-
SKAL AFHENTES d. 24/12 mellem kl. 14.00 og SENEST KL.16.00
NYTÅR MENUEN FOR 2023
Tilkendegivelser skrives op og skal være afgivet og forudbetalt senest d. 15/12 2023
NYTÅRSAFTEN MENU
Cremet Hummerbisque med pighvarbrud samt
hjemmebagt brød og smør
-oOo-
Oksemørbrad med vinter Ratatouille samt hasselnødde croketter og rosin-peber sauce
-oOo-
Chokoladetrøffelkage med råsyltede bær og knas
Kr. 468,-
Skal afhentes d. 31/12 fra kl. 15.00 til senest kl. 16.00
Med forbehold for enkelte ændringer i menuen
JULEFROKOST BUFFET
Feks.
Marinerede sild og hjemmelavet karry sild med æg, løg og kapers, Skaldyrssalat med dild og tomat, rødspættefilet med hjemmerørt remoulade, citron og dild, Sylte med rødbeder og sennep, Hjemmelavede frikadeller med agurkesalat, Leverpostej med pandestegt bacon og champignon, Flæskesteg med svesker og hjemmelavet rødkål, Brie ost med druer og oliven samt hjemmelavet Riz à l’ amande med kirsebær sauce
Div. brød, fedt og smør Kr. 238,-
Minimum 20 couverter og kun mod
forudbestilling. Buffeten kan justeres på indhold og pris.
JULEFROKOST BUFFET
3 slags sild med æg, løg og kapers
Hjemmelavet Gravad laks fra med hjemmelavet rævesauce
hjemmelavet skaldyrssalat med dild og tomat
Røget laks med røræg asparges og dild
Sylte med rødbeder og sennep
Blodpølse med sirup og kanelsukker
Æbleflæsk på gammeldags maner
Leverpostej med pandestegt bacon og champignon
Glaseret skinke med flødestuvet spinat
GL. dags andesteg med råsyltede tyttebær
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og svesker
Udvalgte oste med druer og oliven
Div. brød, fedt og smør
hjemmelavet Riz à l’amande med kirsebær sovs
Kr. 278,-
Minimum 30 couverter og kun mod forudbetaling.
Buffeten kan justeres på pris og indhold.
FROKOST BUFFET
2 slags sild med æg, løg og kapers
Røget laks med røræg, asparges og purløg
Skaldyrssalat anrettet i kammuslingeskaller
med dild og tomat
Fiskefileter med hjemmerørt remoulade og citron
Leverpostej med Bacon og champignon
Frikadeller med surt
Flæskesteg hjemmelavet rødkål og agurkesalat
Udvalgte oste med druer og oliven
Div. Brød, fedt og smør
Kr. 248,-
Minimum 25 couverter og kun mod forudbetaling
PÅSKE BUFFET
Hjemmelavede karrysild med syrlige æbler
og smilende æg samt løg og kapers
Rugmelsstegte sild med syltede løg i anislage
Fersk røget laks fra sundet med røræg og purløg
Hjemmegravad Øresund-laks med rævesauce
Skidne æg på traditionel vis i sennepssauce
Pandestegte fiskefrikadeller af torsk med
hjemmerørt remoulade samt dild og citron
Skaldyrssalat med rejer og kammuslinger
Sprængt lammeculotte med flødepeberrodssauce
og stuvet babyspinat samt kompot m.m.
Helstegt lammekølle med ailloli samt
panderistede kartofler med timian
Salat med dressing
Pandekager med ahornsirup
Tærte med kanelcrème
Kr. 298,-
Minimum 30 couverter og kun mod forudbetaling.
Buffeten kan justeres på pris og indhold.
MORTENS AFTEN MENU!
NB; Kun forudbestilling 8 dage før!
Sprødstegt and med honningristede kartofler samt hjemmelavet rødkål og flødesauce med råsyltede tyttebær
Kr. 198,-
Generelle betingelser:
Sådan samarbejder vi med Dem for at gøre Deres selskab vellykket. For at vi kan medvirke til at Deres selskab skal blive så vellykket som overhovedet muligt, beder vi Dem venligst overholde nedenstående frister, idet nøjagtige informationer er medvirkende til et problemfrit selskabsforløb Senest 21 dage før selskabets afholdelse beder vi Dem venligst oplyse/aftale/ bekræfte følgende: Antal deltagere, ønsket menu samt, evt. vine.
Senest 48 timer før selskabets afholdelse: Det endelige og bindende deltagerantal. Justeringsbetingelser:
Justeringer i deltagerantal kan indtil 48 timer før arrangementets afvikling ske omkostningsfrit med +/- 10%. Justeringer i deltagerantal senere end 48 timer før arrangementets afvikling, eller ud over +/- 10%, vil reduktionen blive registreret som annullering i henhold til nedenstående annulleringsbetingelser.
Reservationsgebyr, depositum- og annulleringsbetingelser:
Ved annullering 6-30 dage før arrangementets startdato beregnes en godtgørelse (erstatning) på 50% af den bekræftede arrangementspris. Ved annullering 0-6 dage før arrangementets startdato beregnes der en godtgørelse (erstatning) på 75% af den bekræftede arrangementspris. Ved ''NO-Show'' betales fuld pris, 100% for arrangementet. Ved justering og annullering, som altid skal ske skriftligt, forstås reduktion, omplacering, afkortning og lignende. ændringer i forhold til ordrebekræftelsen. Godtgørelsen i henhold til annullerings betingelserne bortfalder i det omfang den frigjorte kapacitet kan sælges til anden side. Annullering af en reservation skal altid ske skriftligt og pr. anbefalet brev. Betalingsvilkår er med mindre andet er aftalt netto kontant. Ved betaling med kreditkort tillægges fakturaen et gebyr svarende til indløsningsomkostningerne til det pålydende kreditkortselskab.
Overtid:
Overtid efter kl. 2300 aftenselskab, og efter kl. 17 dagselskab, faktureres ekstra med kr. 250 pr. påbegyndt time.