JULEAFTEN

 

Er der stemning for andesteg med det hele! Holder vi åbent for forudbestilte Gl. dags juleand med alt tilbehør samt riz a 'lamande med kirsebærsauce, til afhentning fra kl. 14.00 og senest kl. 16.00. Tilkendegivelser skrives op og skal være afgivet og forudbetalt senest d. 13/12 2024 kl. 15.00 

Minimum 1 couverter

-oOo-

Sprødstegt and og flæskesteg med honningristede kartofler samt hjemmelavet

rødkål, æbler og svesker samt flødesauce

Kr. 198,-

-oOo-

Riz a'lamande med kirsebærsauce

Kr. 68,-

SKAL AFHENTES d. 24/12 mellem kl. 14.00 og SENEST KL.16.00


 

 

 

NYTÅR MENUEN FOR 2023

Tilkendegivelser skrives op og skal være afgivet og forudbetalt senest d. 15/12 2023

 NYTÅRSAFTEN MENU

Cremet Hummerbisque med pighvarbrud samt

hjemmebagt brød og smør

-oOo-

Oksemørbrad med vinter Ratatouille samt hasselnødde croketter og rosin-peber sauce

-oOo-

Chokoladetrøffelkage med råsyltede bær og knas

Kr. 468,-

Skal afhentes d. 31/12 fra kl. 15.00 til senest kl. 16.00

Med forbehold for enkelte ændringer i menuen

 

JULEFROKOST BUFFET

Feks.

Marinerede sild og hjemmelavet karry sild med æg, løg og kapers, Skaldyrssalat med dild og tomat, rødspættefilet med hjemmerørt remoulade, citron og dild, Sylte med rødbeder og sennep, Hjemmelavede frikadeller med agurkesalat, Leverpostej med pandestegt bacon og champignon, Flæskesteg med svesker og hjemmelavet rødkål, Brie ost med druer og oliven samt hjemmelavet Riz à l’ amande med kirsebær sauce

Div. brød, fedt og smør Kr. 238,-

Minimum 20 couverter og kun mod

forudbestilling. Buffeten kan justeres på indhold og pris.

JULEFROKOST BUFFET

3 slags sild med æg, løg og kapers

Hjemmelavet Gravad laks fra med hjemmelavet rævesauce

hjemmelavet skaldyrssalat med dild og tomat

Røget laks med røræg asparges og dild

Sylte med rødbeder og sennep

Blodpølse med sirup og kanelsukker

Æbleflæsk på gammeldags maner

Leverpostej med pandestegt bacon og champignon

Glaseret skinke med flødestuvet spinat

GL. dags andesteg med råsyltede tyttebær

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og svesker

Udvalgte oste med druer og oliven
Div. brød, fedt og smør

hjemmelavet Riz à l’amande med kirsebær sovs

Kr. 278,-

Minimum 30 couverter og kun mod forudbetaling.

Buffeten kan justeres på pris og indhold.

FROKOST BUFFET

2 slags sild med æg, løg og kapers

Røget laks med røræg, asparges og purløg

Skaldyrssalat anrettet i kammuslingeskaller

med dild og tomat

Fiskefileter med hjemmerørt remoulade og citron

Leverpostej med Bacon og champignon

Frikadeller med surt

Flæskesteg hjemmelavet rødkål og agurkesalat

Udvalgte oste med druer og oliven

Div. Brød, fedt og smør

Kr. 248,-

Minimum 25 couverter og kun mod forudbetaling

PÅSKE BUFFET

Hjemmelavede karrysild med syrlige æbler

og smilende æg samt løg og kapers

Rugmelsstegte sild med syltede løg i anislage

Fersk røget laks fra sundet med røræg og purløg

Hjemmegravad Øresund-laks med rævesauce

Skidne æg på traditionel vis i sennepssauce

Pandestegte fiskefrikadeller af torsk med

hjemmerørt remoulade samt dild og citron

Skaldyrssalat med rejer og kammuslinger

Sprængt lammeculotte med flødepeberrodssauce

og stuvet babyspinat samt kompot m.m.

Helstegt lammekølle med ailloli samt

panderistede kartofler med timian

Salat med dressing

Pandekager med ahornsirup

Tærte med kanelcrème

Kr. 298,-

Minimum 30 couverter og kun mod forudbetaling.

Buffeten kan justeres på pris og indhold.

MORTENS AFTEN MENU!

NB; Kun forudbestilling 8 dage før!

Sprødstegt and med honningristede kartofler samt hjemmelavet rødkål og flødesauce med råsyltede tyttebær

Kr. 198,-

Generelle betingelser:

Sådan samarbejder vi med Dem for at gøre Deres selskab vellykket. For at vi kan medvirke til at Deres selskab skal blive så vellykket som overhovedet muligt, beder vi Dem venligst overholde nedenstående frister, idet nøjagtige informationer er medvirkende til et problemfrit selskabsforløb Senest 21 dage før selskabets afholdelse beder vi Dem venligst oplyse/aftale/ bekræfte følgende: Antal deltagere, ønsket menu samt, evt. vine.

Senest 48 timer før selskabets afholdelse: Det endelige og bindende deltagerantal. Justeringsbetingelser:

Justeringer i deltagerantal kan indtil 48 timer før arrangementets afvikling ske omkostningsfrit med +/- 10%. Justeringer i deltagerantal senere end 48 timer før arrangementets afvikling, eller ud over +/-  10%, vil reduktionen blive registreret som annullering i henhold til nedenstående annulleringsbetingelser.

Reservationsgebyr, depositum- og annulleringsbetingelser:

Ved annullering 6-30 dage før arrangementets startdato beregnes en godtgørelse (erstatning) på 50% af den bekræftede arrangementspris. Ved annullering 0-6 dage før arrangementets startdato beregnes der en godtgørelse (erstatning) på 75% af den bekræftede arrangementspris. Ved ''NO-Show'' betales fuld pris, 100% for arrangementet. Ved justering og annullering, som altid skal ske skriftligt, forstås reduktion, omplacering, afkortning og lignende.  ændringer i forhold til ordrebekræftelsen. Godtgørelsen i henhold til annullerings betingelserne bortfalder i det omfang den frigjorte kapacitet kan sælges til anden side. Annullering af en reservation skal altid ske skriftligt og pr. anbefalet brev. Betalingsvilkår er med mindre andet er aftalt netto kontant. Ved betaling med kreditkort tillægges fakturaen et gebyr svarende til indløsningsomkostningerne til det pålydende kreditkortselskab.

Overtid:

Overtid efter kl. 2300 aftenselskab, og efter kl. 17 dagselskab, faktureres ekstra med kr. 250 pr. påbegyndt time.