SCHMIDTS MENU FORSLAG 1

Skaldyrssalat anrettet i muslingeskal med dild, citron og Tomat samt flütes og smør
Kr. 68,-
 Grillstegt kalveculotte med grøntsagssauté og ovnstegte kartofler med
oregano samt rødvins-sauce eller
bearnaise sauce, hertil mixet salat med dressing og flütes med smør
Kr. 118,-
Chokoladetrøffelkage med frugt og is
Kr. 68,-
Afhentes efter aftale hos os;
Minimum 20 couv.

SCHMIDTS MENU FORSLAG 2

Rørt laksetatar med anissyltede æbler,

hakket rødløg og toast
kr. 68,-

Kalvefilet med grøntsagssaute samt pommes rösti

og tomatkompot med løg og basilikum omkranset af

moutardesauce
kr. 148-

Jordbærtærte med orange creme fraiche
Kr. 68,- 
Afhentes efter aftale hos os;
Minimum 20 couv.

Generelle betingelser:

Sådan samarbejder vi med Dem for at gøre Deres selskab vellykket. For at vi kan medvirke til at Deres selskab skal blive så vellykket som overhovedet muligt, beder vi Dem venligst overholde nedenstående frister, idet nøjagtige informationer er medvirkende til et problemfrit selskabsforløb Senest 21 dage før selskabets afholdelse beder vi Dem venligst oplyse/aftale/ bekræfte følgende: Antal deltagere, ønsket menu samt, evt. vine.

Senest 48 timer før selskabets afholdelse: Det endelige og bindende deltagerantal. Justeringsbetingelser:

Justeringer i deltagerantal kan indtil 48 timer før arrangementets afvikling ske omkostningsfrit med +/- 10%. Justeringer i deltagerantal senere end 48 timer før arrangementets afvikling, eller ud over +/-  10%, vil reduktionen blive registreret som annullering i henhold til nedenstående annulleringsbetingelser.

Reservationsgebyr, depositum- og annulleringsbetingelser:

Ved annullering 6-30 dage før arrangementets startdato beregnes en godtgørelse (erstatning) på 50% af den bekræftede arrangementspris. Ved annullering 0-6 dage før arrangementets startdato beregnes der en godtgørelse (erstatning) på 75% af den bekræftede arrangementspris. Ved ''NO-Show'' betales fuld pris, 100% for arrangementet. Ved justering og annullering, som altid skal ske skriftligt, forstås reduktion, omplacering, afkortning og lignende.  ændringer i forhold til ordrebekræftelsen. Godtgørelsen i henhold til annullerings betingelserne bortfalder i det omfang den frigjorte kapacitet kan sælges til anden side. Annullering af en reservation skal altid ske skriftligt og pr. anbefalet brev. Betalingsvilkår er med mindre andet er aftalt netto kontant. Ved betaling med kreditkort tillægges fakturaen et gebyr svarende til indløsningsomkostningerne til det pålydende kreditkortselskab.

Overtid:

Overtid efter kl. 2300 aftenselskab, og efter kl. 17 dagselskab, faktureres ekstra med kr. 250 pr. påbegyndt time.